Accountmanager (Limburg)

Neele-Vat Logistics – Business Unit Gasmeetstation

Startdatum per direct
Fulltime 40 uur per week
MBO/HBO werk- en denkniveau

Neele-Vat groeit en dat is mede te danken aan de inzet, kwaliteiten en gedrevenheid van onze enthousiaste collega’s. Naast een goed salaris heeft Neele-Vat ook oog voor individuele wensen en behoeften van haar medewerkers en stimuleert het verder ontwikkelen en inzetten van talenten.

Wil jij deel uitmaken van zo’n team en vooral meegroeien in een enthousiast bedrijf? Dan willen wij graag kennis met je maken!

De afdeling
Gasmeetstation Nederland BV biedt de modernste faciliteiten voor gasmeten en het milieuvriendelijk (ont)gassen van containers. Op de Rotterdamse Maasvlakte hebben wij twee eigen vestigingen, direct naast de grote containerterminals. Met mobiele units zijn wij tevens actief op inland-terminals en iedere andere gewenste locatie in Nederland, België en Duitsland. Met onze roots in de logistieke dienstverlening doen wij bovendien meer. Wij zijn een containerdepot (ADR), verzorgen wegingen (VGM), behandelen gevaarlijke stoffen, fumigeren containers, verzorgen lossingen met adembescherming, regelen wegvervoer en assisteren de Douane en NVWA bij het uitvoeren van hun controles.

De werkzaamheden
In deze functie bestaan je werkzaamheden uit het identificeren van marktpotentieel bij bestaande en nieuwe klanten, het opvolgen begeleiden en bewaken van aanvragen. Het adviseren van prospects en klanten betreffende het dienstenportfolio. Prijsonderhandelingen, het sluiten van verkoopovereenkomsten. Klantcontacten registreren en verwerken tot rapportages. Het opstellen en uitvoeren van acquisitieplannen en het opvolgen van mailingen en sales-leads. Het uitvoeren van het commerciële jaarplan en het rapporteren over de voortgang aan het MT. Tevens wordt je verwacht een actieve bijdrage te leveren aan werkoverleg, trainingen, beurzen, workshops en dergelijke.  Jouw regio wordt regio Limburg en dat zal ook jouw standplaats worden. Je zal soms ook werkzaamheden verrichten vanuit het kantoor op de Maasvlakte.

Jouw profiel
Voor deze functie dien je te beschikken over minimaal MBO/HBO werk- en denkniveau met een commerciële achtergrond. Je hebt daarnaast:

– Een goede kennis van logistieke processen en hebt aantoonbare ervaring;
– Beheersing van de Nederlandse, Engelse én Duitse taal (pré);
– Een klant- en kwaliteitsgerichte instelling;
– Sterke communicatieve vaardigheden en je hebt geen probleem met onderhandelen.

Ons aanbod
Bij Neele-Vat Logistics bieden wij je een uitdagende baan in een zeer professioneel, ambitieus en dynamisch familiebedrijf. Vanzelfsprekend ontvang je in ruil voor je werkzaamheden, inzet en resultaten een prima en concurrerend salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Procedure
Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) kan onderdeel zijn van de selectie procedure.

Solliciteren?
Wil jij een carrière bij Neele-Vat Logistics? Stuur dan je motivatiebrief en CV per e-mail aan sollicitaties@neelevat.com.

Voor meer informatie neem contact op met Dennis Sneep, Marketing & Inland Manager, telefoonnummer 088-996 4759.

 

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.