Applicatiebeheerder IT (WMS)

Neele-Vat Services BV te Rotterdam Albrandswaard – Service Unit IT

Startdatum per direct
Fulltime 40 uur per week
HBO+ werk- en denkniveau

Neele-Vat groeit en dat is mede te danken aan de inzet, kwaliteiten en gedrevenheid van onze enthousiaste collega’s. Naast een goed salaris heeft Neele-Vat ook oog voor individuele wensen en behoeften van haar medewerkers en stimuleert het verder ontwikkelen en inzetten van talenten.

Wil jij deel uitmaken van zo’n team en vooral meegroeien in een enthousiast bedrijf? Dan willen wij graag kennis met je maken!

De afdeling|
De afdeling bestaat uit gepassioneerde, gedreven en enthousiaste IT professionals. Je gaat samenwerken met collega’s om de operatie verder te helpen de toekomst in. Daarnaast is enige zelfstandigheid vereist om projecten pro actief op te pakken en af te wikkelen. Dit geeft je energie om er het succesvolste van te maken en je verder door te ontwikkelen.

De werkzaamheden
Als applicatiebeheerder ben je de cruciale schakel tussen de operatie en de systemen die de operatie ondersteunen. De rode draad in je werkzaamheden zijn het onderhouden en verbeteren van de digitale bedrijfsprocessen omtrent het WMS applicatie binnen de gehele organisatie. Dagelijks ben je proactief bezig en verantwoordelijk voor het efficiënter en effectiever maken van de WMS applicatie i.s.m. met de operatie. Mogelijke discrepanties analyseer je en vertaal je naar concrete oplossingen Je draagt zorg voor het opstellen en bijhouden van functionele en technische documentatie. Je biedt collega’s ondersteuning en helpt hen met IT vraagstukken. EDI koppelingen met externe relaties implementeer en beheer je.

Jouw profiel
Voor deze functie beschik je over minimaal HBO+ werk- en denkniveau. Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend, zowel in taal als in geschrift. Je hebt een klant- en kwaliteitsgerichte instelling je bent communicatief sterk. Verder heb je:

– Ervaring met het beheren van ERP applicaties;
– Kennis van logistieke processen is een pré;
– Kennis van ERP (WMS) systemen is een pré;
– Affiniteit met zowel technische als functionele aspecten;

Daarnaast ben je in het bezit van:

– Een flexibele werkinstelling;
– Goede sociale en communicatieve vaardigheden;
– Uitstekende planning- en organisatie-skills.

Ons aanbod
Bij Neele-Vat Logistics bieden wij je een uitdagende baan in een zeer professioneel, ambitieus en dynamisch familiebedrijf. Vanzelfsprekend ontvang je in ruil voor je werkzaamheden, inzet en resultaten een prima en concurrerend salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Procedure
Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) kan onderdeel zijn van de selectie procedure. Wil jij deel uitmaken van het team en vooral meegroeien in een enthousiast bedrijf? Dan willen wij graag kennis met je maken!

Stuur je motivatiebrief + CV per e-mail aan sollicitaties@neelevat.com.

Voor meer informatie neem contact op met Edwin Valstar, IT manager, telefoonnummer 088-9964069.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.