Business Controller

Neele-Vat Logistics B.V. te Rotterdam Albrandswaard – Service Unit Finance

Startdatum per direct
Fulltime 40 uur per week
WO werk- en denkniveau
Minimaal 2 jaar werkervaring in soortgelijke functie 

Neele-Vat Logistics
Neele-Vat is één van de grootste spelers op gebied van logistieke dienstverlening in Nederland. Neele-Vat is een familiebedrijf dat haar klanten structurele logistieke oplossingen biedt zodat de klant volledig wordt ontzorgd in haar logistieke processen. We zijn met 800 gepassioneerde medewerkers, draaien een omzet van circa € 280 miljoen en bezitten meer dan 256.000 m² aan opslagcapaciteit. In de regio Rotterdam hebben we vestigingen in Rotterdam, Hoogvliet, 3x Maasvlakte, 2x Botlek, Pernis en Zwijndrecht. Neele-Vat heeft haar logistieke specialiteiten ondergebracht bij meerdere Business Lines: Transport, Air & Ocean en Logistics Solutions.

Gedrevenheid wordt gestimuleerd
Neele-Vat kenmerkt zich als gedreven profit organisatie waarbij de communicatie lijnen tussen directie, management en werkvloer zeer kort zijn. Heb jij een goed idee, kan je dit goed beargumenteren dan kun je dit morgen in uitvoering gaan brengen!

Talent Programma
Neele-Vat is vooruitstrevend in het verlenen van diensten en stimuleert vernieuwende denkwijzen van Young professionals. Neele-Vat heeft een Talent Pool waarin maandelijks resultaatverbeterende projecten worden bedacht en opgepakt. Daarnaast biedt de Talent Pool opleidingsmogelijkheden, zoals Lean Six Sigma cursussen.

Betrokkenheid
Neele-Vat staat voor haar medewerkers en organiseert personeelsfeesten om de saamhorigheid te stimuleren. Medewerkers worden ondersteund bij hun persoonlijke doelstellingen. Daarnaast delen alle medewerkers mee in de winst van de organisatie.

Functie
Business control is de sparringpartner van directie, management en werkvloer. Wil jij betrokken worden in projecten? Dan moet je naar de vestigingen toe! Ga praten met management, directie en overige collega’s om draagvlak te krijgen voor jouw ideeën. Je bent zelf verantwoordelijk voor het opstellen en realiseren van doelstellingen. Samen met jouw collega’s van Business control & Financial Control kun je sparren over vraagstukken en ideeën. Je legt verbanden t.b.v. werkzaamheden, processen en resultaten.

Taken & Verantwoordelijkheden

 • Hoge eigen verantwoordelijkheid voor het opstellen van doelstellingen
 • Adviseren aan de CFO, directie en management
 • Verantwoordelijk voor investeringsvraagstukken
 • Opstellen & verbeteren van financiële rapportage & processen
 • Verantwoordelijk voor de performance rapportages richting management

Vereisten

 • WO (Master) opleiding in Bedrijfseconomie of Accountancy & Control
 • Minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
 • Communicatieve/sociale vaardigheid (onderhouden van contacten met de Business)
 • Sterk in het organiseren, coördineren en monitoren van projecten
 • Sterke sparringpartner voor directie en management
 • Goede Excel vaardigheden
 • Gezonde dosis zelfverzekerdheid en uiteraard doorzettingsvermogen
 • Hoog verantwoordelijkheidsgevoel en gedrevenheid tot het behalen van resultaten

Wij bieden
Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden biedt Neele-Vat een flexibele werkomgeving waarin in vrijheid en verantwoordelijkheid worden gestimuleerd. Daarnaast is ook oog voor individuele wensen en behoeften van medewerkers. Neele-Vat stimuleert verdere ontwikkeling en inzetten van talenten.

Ben jij ervan overtuigd dat je over de potentie beschikt om deze uitdaging tot een succes maken? Solliciteer dan z.s.m. via het volgende mailadres: sollicitaties@neelevat.com. Voor meer informatie m.b.t. de procedure kun je contact opnemen met Pim Steine, 088-9964019.

 

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.