Expediteur Luchtvracht

Neele-Vat Logistics te Schiphol – Business Unit Neele-Vat Air BV

Startdatum per direct
Fulltime 40 uur per week
MBO + werk- en denkniveau
3+ jaar werkervaring 

Neele-Vat groeit en dat is mede te danken aan de inzet, kwaliteiten en gedrevenheid van onze enthousiaste collega’s. Naast een goed salaris heeft Neele-Vat ook oog voor individuele wensen en behoeften van haar medewerkers en stimuleert het verder ontwikkelen en inzetten van talenten. Wil jij deel uitmaken van zo’n team en vooral meegroeien in een enthousiast bedrijf? Dan willen wij graag kennis met je maken! 

De werkzaamheden
In deze functie bestaan je werkzaamheden uit het behandelen van klantorders en – vragen m.b.t. inkomende en uitgaande goederen, het beheren van klantendossiers en het onderhouden van functionele (zakelijke) contacten. Verder draag je zorg voor de facturatie, de transportdocumenten en de douaneafwikkeling hiervan.

Jouw profiel
Voor deze functie beschik je over minimaal MBO werk- en denkniveau. Bij voorkeur beschik je over relevante werkervaring in de logistiek. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend, zowel in taal als in geschrift. Je hebt een klant- en kwaliteitsgerichte instelling en je bent communicatief sterk. Je bent accuraat, stressbestendig, je bent in staat om je eigen werk te organiseren, daarnaast ben je een echte een teamplayer en je hebt geen negen- tot- vijf mentaliteit. 

Ons aanbod
Bij Neele-Vat Logistics bieden wij je een uitdagende baan in een professioneel, ambitieus en dynamisch familiebedrijf. Vanzelfsprekend ontvang je in ruil voor je werkzaamheden, inzet en resultaten een prima en concurrerend salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Procedure
Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is onderdeel van de selectie procedure. 

Solliciteren?
Wil jij een carrière bij Neele-Vat Logistics? Stuur dan je motivatiebrief en CV per e-mail aan sollicitaties@neelevat.com.

Voor meer informatie neem contact op met Chris Horden, Business Unit Manager, telefoonnummer 088-9964624.

 

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.