Expediteur / Planner Polen

Neele-Vat Transport B.V. te Hoogvliet – Afdeling Polen

Startdatum per direct
Fulltime 40 uur per week
MBO + werk- en denkniveau

Neele-Vat groeit en dat is mede te danken aan de inzet, kwaliteiten en gedrevenheid van onze enthousiaste collega’s. Naast een marktconform salaris heeft Neele-Vat ook oog voor individuele wensen en behoeften van haar medewerkers en stimuleert het verder ontwikkelen en inzetten van talenten. Wil jij deel uitmaken van zo’n team en vooral meegroeien in een enthousiast bedrijf ? Dan willen wij graag kennis met je maken!

De werkzaamheden
In deze functie op de Polen afdeling bestaan je werkzaamheden uit het acquireren en/of signaleren, aannemen en organiseren van transporten. Tijdig zorg je voor een efficiënte planning van de voertuigen (charters), bepaal je de routevolgordes en bewaak je dat zendingen correct en op tijd worden opgehaald/afgeleverd. Zowel complete ladingen als deelpartijen charter je uit aan Poolse vervoerders. Je draagt zorg voor het voorbereiden, uitwerken en versturen van ad-hoc prijzen, grote offertes besteed je uit aan de sales afdeling, je leert snel de weg kennen bij het inkopen van marktconforme transporttarieven. Je begeleidt de transporten van A-Z en draagt bij aan de algemene expeditie administratieve ondersteuning.

Jouw profiel
Voor deze functie dien je te beschikken over minimaal MBO werk- en denkniveau. Het is een pre als je kennis hebt van de logistiek en beschikt over enige werkervaring. Je beheerst minimaal de Nederlandse en Poolse taal uitstekend, zowel in taal als in geschrift. Je hebt een klant- en kwaliteitsgerichte instelling en je bent in staat om je eigen werk te organiseren. Je hebt gevoel voor verantwoordelijkheid en je werkt secuur. Je bent communicatief sterk en stressbestendig.

Procedure
Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een onderdeel zijn van de selectie procedure. 

Solliciteren?
Ben je geïnteresseerd? Vertel ons waarom je dit werk graag wilt gaan doen, en mail jouw CV naar peter.melaard@neelevat.com

Voor meer informatie mag je altijd bellen 088-9964180 en vraag naar Peter Melaard.

 

 

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.