Expediteur Reefer Afdeling

Neele-Vat Ocean B.V. te Rotterdam – Business Unit Ocean Forwarding

Startdatum per direct
Fulltime 40 uur per week
MBO-4 werk- en denkniveau 

Neele-Vat groeit en dat is mede te danken aan de inzet, kwaliteiten en gedrevenheid van onze enthousiaste collega’s. Naast een goed salaris heeft Neele-Vat ook oog voor individuele wensen en behoeften van haar medewerkers en stimuleert het verder ontwikkelen en inzetten van talenten. Wil jij deel uitmaken van zo’n team en vooral meegroeien in een enthousiast bedrijf? Dan willen wij graag kennis met je maken!

De werkzaamheden
In deze functie bestaan je werkzaamheden uit het regelen van de wereldwijde verschepingen voor onze klanten. Je onderhoudt contact met agenten, rederijen en vervoerders in binnen- en buitenland. Je bent verantwoordelijk voor de operationele en administratieve afwikkeling van de inkomende zeetransport. Je houdt je bezig met het voorbereiden en afhandelen van handels- en douaneformaliteiten. Je draagt zorg voor het voorbereiden, uitwerken en versturen van offertes. Je begeleidt de transporten van A-Z en draagt bij aan de algemene expeditie administratieve ondersteuning.

Jouw profiel
Voor deze functie dien je te beschikken over minimaal MBO-4 werk- en denkniveau. Het is een pré als je beschikt over een diploma Manager Havenlogistiek en als je enige ervaring hebt in de zeevrachtexpeditie. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend, zowel in taal als in geschrift. Je hebt een klant- en kwaliteitsgerichte instelling en je bent in staat om je eigen werk te organiseren. Je hebt een enthousiaste instelling en bent communicatief sterk.

Ons aanbod
Bij Neele-Vat Logistics bieden wij je een uitdagende baan in een zeer professioneel, ambitieus en dynamisch familiebedrijf. Vanzelfsprekend ontvang je in ruil voor je werkzaamheden, inzet en resultaten een concurrerend salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Procedure
Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) kan onderdeel zijn van de selectie procedure.

Solliciteren?
Wil jij een carrière bij Neele-Vat Logistics? Stuur dan je motivatiebrief en CV per e-mail aan sollicitaties@neelevat.com.

Voor meer informatie neem contact op met Priscilla van der Sluijs, telefoonnummer 088-996 4682.

 

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.