Assistent Expediteur Zeevracht

Neele-Vat Ocean B.V. te Rotterdam – Business Ocean Import

Startdatum per direct
Fulltime 40 uur per week
MBO-4 werk- en denkniveau
0-3 jaar werkervaring 

Neele-Vat groeit en dat is mede te danken aan de inzet, kwaliteiten en gedrevenheid van onze enthousiaste collega’s. Naast een goed salaris heeft Neele-Vat ook oog voor individuele wensen en behoeften van haar medewerkers en stimuleert het verder ontwikkelen en inzetten van talenten. Wil jij deel uitmaken van zo’n team en vooral meegroeien in een enthousiast bedrijf? Dan willen wij graag kennis met je maken!

De werkzaamheden
In deze functie leiden we je graag op tot een volwaardig expediteur zeevracht. Je onderhoudt contact met agenten, rederijen en vervoerders in binnen- en buitenland. Je bent verantwoordelijk voor de operationele en administratieve afwikkeling van de inkomende zeetransport. Je houdt je bezig met het voorbereiden en afhandelen van handels- en douaneformaliteiten. Je draagt zorg voor het voorbereiden, uitwerken en versturen van offertes. Je begeleidt de transporten van A-Z en draagt bij aan de algemene expeditie administratieve ondersteuning.

Jouw profiel
Voor deze functie dien je te beschikken over minimaal MBO-4 werk- en denkniveau. Bij voorkeur beschik je over de diploma Manager Havenlogistiek en heb je enige affiniteit met zeevrachtexpeditie. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend, zowel in taal als in geschrift. Je hebt een enthousiaste instelling en bent communicatief sterk.

Procedure
Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) kan een onderdeel zijn van de selectie procedure.

Solliciteren
Ben je geïnteresseerd? Vertel ons waarom je dit werk graag wilt gaan doen, en mail jouw CV naar sollicitaties@neelevat.com.

Voor meer informatie neem contact op met Bea Loijenga, telefoonnummer 088-996 4664.

 

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.