HR Specialist

Neele-Vat Services BV te Hoogvliet – Service Unit HRM

Startdatum per direct
Fulltime 40 uur per week
MBO-4 werk- en denkniveau
0-5 jaar werkervaring 

Neele-Vat groeit en dat is mede te danken aan de inzet, kwaliteiten en gedrevenheid van onze enthousiaste collega’s. Naast een goed salaris heeft Neele-Vat ook oog voor individuele wensen en behoeften van haar medewerkers en stimuleert het verder ontwikkelen en inzetten van talenten. Wil jij deel uitmaken van zo’n team en vooral meegroeien in een enthousiast bedrijf? Dan willen wij graag kennis met je maken! 

De werkzaamheden
Als HR specialist heb je een divers takenpakket. Je draagt zorg voor administratieve ondersteuning op het gebied van controle en afhandeling van arbeidsovereenkomsten, zakelijke correspondentie en het beheren van gegevens in het personeelsregistratiesysteem Cobra. Verder help je mee met het voorbereiden van de salarisadministratie en ondersteun je bij diverse HR projecten. Je bent accuraat en analytisch, je bent in staat om je eigen werk te organiseren, daarnaast ben je een echte een teamplayer en je hebt geen negen- tot- vijf mentaliteit.

Jouw profiel
Voor deze functie beschik je over minimaal MBO-4 werk- en denkniveau. Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend, zowel in taal als in geschrift. Je hebt een klant- en kwaliteitsgerichte instelling je bent communicatief sterk en je beschik over een gezonde dosis organisatiesensitiviteit. 

Ons aanbod
Bij Neele-Vat Logistics bieden wij je een uitdagende baan in een professioneel, ambitieus en dynamisch familiebedrijf. Vanzelfsprekend ontvang je in ruil voor je werkzaamheden, inzet en resultaten een prima en concurrerend salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Procedure
Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is onderdeel van de selectie procedure. 

Solliciteren?
Wil jij een carrière bij Neele-Vat Logistics? Stuur dan je motivatiebrief en CV per e-mail aan sollicitaties@neelevat.com.

Voor meer informatie neem contact op met Corine van der Velde, HR Supervisor, telefoonnummer 088-9964449.

 

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.