Junior Expediteur Frankrijk

Neele-Vat Transport B.V. te Hoogvliet – Business Unit Frankrijk

Startdatum per september 2020
Tijdelijk 6 maanden
Fulltime 40 uur per week
MBO + werk- en denkniveau
1-5 jaar werkervaring

Neele-Vat groeit en dat is mede te danken aan de inzet, kwaliteiten en gedrevenheid van onze enthousiaste collega’s. Naast een goed salaris heeft Neele-Vat ook oog voor individuele wensen en behoeften van haar medewerkers en stimuleert het verder ontwikkelen en inzetten van talenten. Wil jij deel uitmaken van zo’n team en vooral meegroeien in een enthousiast bedrijf? Dan willen wij graag kennis met je maken!

Als Junior Expediteur Frankrijk vervang jij tijdelijk één van onze vaste medewerkers die met zwangerschapsverlof gaat. 

De werkzaamheden
In deze functie bestaan je werkzaamheden uit het acquireren en/of signaleren, aannemen en organiseren van transporten. Tijdig zorg je voor een efficiënte planning van de voertuigen, bepaal je de routevolgordes en bewaak je dat zendingen correct en op tijd worden opgehaald/afgeleverd. Je houdt je bezig met het opmaken van transportdocumenten en het voorbereiden van im- en exportdocumenten. Je draagt zorg voor het voorbereiden, uitwerken en versturen van offertes en kent je weg bij het inkopen van marktconforme transporten. Je begeleidt de transporten van A-Z en draagt bij aan de algemene expeditie administratieve ondersteuning.

Jouw profiel
Voor deze functie dien je te beschikken over minimaal MBO werk- en denkniveau. Het is een pre als je kennis hebt van de logistiek en beschikt over enige werkervaring. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend, zowel in taal als in geschrift. Beheersing van de Frans taal is een pré. Je hebt een klant- en kwaliteitsgerichte instelling en je bent in staat om je eigen werk te organiseren. Je hebt gevoel voor verantwoordelijkheid en je werkt secuur. Je bent communicatief sterk en stressbestendig.

Procedure
Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een onderdeel van de selectie procedure. 

Solliciteren?
Ben je geïnteresseerd? Vertel ons waarom je dit werk graag wilt gaan doen, en mail jouw CV naar sollicitaties@neelevat.com.

Voor meer informatie neem contact op met Pim Steine, telefoonnummer 088-9964181.  

 

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.