Klantbeheerder Maasvlakte

Neele-Vat te Maasvlakte – Business Unit Maasvlakte

Startdatum per direct
Fulltime 40 uur per week
MBO+ werk- en denkniveau
2-5 jaar werkervaring

Neele-Vat groeit en dat is mede te danken aan de inzet, kwaliteiten en gedrevenheid van onze enthousiaste collega’s. Naast een goed salaris heeft Neele-Vat ook oog voor individuele wensen en behoeften van haar medewerkers en stimuleert het verder ontwikkelen en inzetten van talenten.

Wil jij deel uitmaken van zo’n team en vooral meegroeien in een enthousiast bedrijf? Dan willen wij graag kennis met je maken!

De functie
Als single point of contact ben je voor de klant de ingang binnen de gehele Neele-Vat organisatie. Je bent onderdeel van een jong en dynamisch team, waar de klantvraag voorop staat. Dagelijks verwerken we alle klantorders én –vragen. Daarnaast is er ruimte om mee te denken hoe we het morgen een stap beter kunnen doen dan vandaag!

De werkzaamheden
In deze functie bestaan je werkzaamheden uit het verwerken van klantorder en- vragen met betrekking tot de in-, op- en uitslag van goederen. Je draagt zorg voor het in orde maken van transportdocumenten en douaneafwikkelingen en draagt bij aan de algemene administratieve ondersteuning. Je bent hét aanspreekpunt voor de klanten. Je helpt hen met belangrijke vragen en denkt na over passende oplossingen voor daar waar nodig. Kortom ben je een echte spin in het web en beheer je het dossier van de klant van A-Z, inclusief de financiële afhandeling.

Jouw profiel
Voor deze functie dien je te beschikken over minimaal MBO+ werk- en denkniveau. Je hebt daarnaast:

– Een goede kennis van logistiek en warehousing;
– Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als in geschrift.
– Een klant- en kwaliteitsgerichte instelling;
– Uitstekende planning- en organisatie-skills;
– Sterke communicatieve vaardigheden en bent stressbestendig.

Ons aanbod
Bij Neele-Vat Logistics bieden wij je een uitdagende baan in een zeer professioneel, ambitieus en dynamisch familiebedrijf. Vanzelfsprekend ontvang je in ruil voor je werkzaamheden, inzet en resultaten een prima en concurrerend salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Procedure
Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) kan onderdeel zijn van de selectie procedure.

Solliciteren?
Ben je geïnteresseerd? Vertel ons waarom je dit werk graag wilt gaan doen, en mail jouw CV naar sollicitaties@neelevat.com.

Voor meer informatie neem contact op met Tom Weber, telefoonnummer 088-996 4713.

 

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.