Logistiek Administratief medewerker

Mammoet Ferry Transport – Europoort

Startdatum per direct
Fulltime 40 uur per week
MBO+ werk- en denkniveau

Neele-Vat groeit en dat is mede te danken aan de inzet, kwaliteiten en gedrevenheid van onze enthousiaste collega’s. Naast een goed salaris heeft Neele-Vat ook oog voor individuele wensen en behoeften van haar medewerkers en stimuleert het verder ontwikkelen en inzetten van talenten. Spreken de werkzaamheden jou aan en pas je in het onderstaande profiel?

Wil jij deel uitmaken van zo’n team en vooral meegroeien in een enthousiast bedrijf? Dan willen wij graag kennis met je maken! Wij zoeken namelijk een logistiek medewerker voor onze vestiging in Europoort.

De afdeling
Mammoet Ferry Transport B.V. is een internationaal transportbedrijf, gespecialiseerd in het transport van goederen tussen het Europese vaste land en het Verenigd Koninkrijk.

Dit transport wordt verzorgd door enthousiaste en gemotiveerde medewerkers werkzaam in totaal zes vestigingen binnen de EU en het VK.

De werkzaamheden
Jouw werkdag is lekker afwisselend en kent verschillende taken. Je bent in contact met klanten en verwerkt voor hen voornamelijk orders. Je controleert op correcte aanlevering van gegevens en doet een nauwkeurige invoer van de opdrachten in ons systeem. Als een spin in het web ben je verantwoordelijk voor de afhandeling van de dossiers van onze klanten en de nacontrole. Je ontzorgt en assisteert onze klanten in de operationeel gerelateerde administratieve werkzaamheden.

Jouw profiel
Voor deze functie vragen wij goede beheersing van de Nederlandse, Engels én Duitse taal. Daarnaast is het hebben van topografische kennis over deze landen een pré. Ook vragen we:

– Een logistieke duizendpoot en hebt aantoonbare ervaring in de transport sector;
— Pro-activiteit en flexibiliteit;
— Stressbestendigheid en sterke communicatieve vaardigheden;
— Kennis van Microsoft Word en Excel, deze kennen geen geheimen voor jou;

Wat bieden wij

– Een fulltimebaan van 40 uur per week.
– Afwisselende werkzaamheden in een gezellig team.
– Een meer dan goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.
– De ruimte voor ontwikkeling, maar ook zelfstandigheid.
– Een prettige en informele werksfeer in een betrouwbaar familiebedrijf.

Solliciteren?
Ben je enthousiast geworden over deze functie en wil je solliciteren? Stuur dan je CV en motivatie naar Wim.Verheij@mammoetferry.com.

Meer informatie?
Heb je vragen over de vacature of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Wim Verheij via 0181-28 28 47.

 

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.