Logistiek Administratief Medewerker

Oostvogels Logistics BV te Breda

Neele-Vat groeit en dat is mede te danken aan de inzet, kwaliteiten en gedrevenheid van onze enthousiaste collega’s. Naast een goed salaris heeft Neele-Vat ook oog voor individuele wensen en behoeften van haar medewerkers en stimuleert het verder ontwikkelen en inzetten van talenten. Spreken de werkzaamheden jou aan en pas je in het onderstaande profiel?

Wil jij deel uitmaken van zo’n team en vooral meegroeien in een enthousiast bedrijf? Dan willen wij graag kennis met je maken! Wij zoeken namelijk een logistiek medewerker voor onze vestiging in Breda.

De werkzaamheden
Jouw werkdag is lekker afwisselend en kent verschillende taken. Je bent in contact met klanten en verwerkt voor hen voornamelijk orders t.b.v. afhalingen. Voor een deel van deze orders regel jij het transport en laat je indien nodig bijbehorende douanedocumenten opmaken. Daarnaast assisteer je administratief bij de inbound (container)afdeling.

Jouw profiel

– Je bent een logistieke duizendpoot;
– Je kunt goed omgaan met werkdruk;
– Je beheerst de Engelse en liefst ook Duitse taal;
– Je bent communicatief vaardig;
– Je beschikt over een hands-on mentaliteit.

Wat bieden wij

– Een fulltimebaan van 40 uur per week;
– Afwisselende werkzaamheden in een gezellig team;
– Een meer dan goed salaris;
– Een tijdspad naar een vaste aanstelling;
– Een prettige en informele werksfeer in een betrouwbaar familiebedrijf.

Solliciteren?
Ben je enthousiast geworden over deze functie en wil je solliciteren? Stuur dan je CV en motivatie naar claudia@oostvogels.nl.

Meer informatie?
Heb je vragen over de vacature of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Claudia Oostvogels via claudia@oostvogels.nl of 076-5969111.

 

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.