Logistiek medewerker NVLIS

Neele-Vat te Rotterdam Botlek – Business Unit NVLIS

Startdatum per direct
Fulltime 38 uur per week
VMBO werk- en denkniveau
0-5 jaar werkervaring 

Neele-Vat groeit en dat is mede te danken aan de inzet, kwaliteiten en gedrevenheid van onze enthousiaste collega’s. Naast een goed salaris heeft Neele-Vat ook oog voor individuele wensen en behoeften van haar medewerkers en stimuleert het verder ontwikkelen en inzetten van talenten. Wil jij deel uitmaken van zo’n team en vooral meegroeien in een enthousiast bedrijf? Dan willen wij graag kennis met je maken!

De werkzaamheden
Als logistiek medewerker ben je werkzaam bij onze klant op de fabriek. Deze klant produceert titanium dioxide, dit wordt afgevuld in bigbags en zakgoed van 1000 kilo. De werkzaamheden zullen vooral bestaan met uit expeditie werkzaamheden, het werken met een heftruck en het bedienen van een opstartmachine. Bij het starten van de werkzaamheden word je intern begeleid worden voor het bedienen van de machine waarbij je werkzaam zult zijn. Je werkt in een vijfploegen dienst. De werktijden zijn van 07:00 – 15:00, 15:00 – 23:00, 23:00 – 7:00 De fabriek is zeven dagen per week operationeel, je hebt wisselende diensten in ploegen voor vijf dagen per week.

Jouw profiel
Je hebt al ervaring in de logistiek. Je spreekt de Nederlandse taal en bent secuur in lezen. Samenwerken vind je prettig, en je wilt jouw werk graag nauwkeurig en goed doen. Je hebt veel ervaring met het besturen van een heftruck, je bent in het bezit van een heftruckcertificaat en een VCA.

Procedure
Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een onderdeel van de selectie procedure. 

Solliciteren?
Ben je geïnteresseerd? Vertel ons waarom je dit werk graag wilt gaan doen, en mail jouw CV naar sollicitaties@neelevat.com.

Voor meer informatie neem contact op met Redouan Afrir, telefoonnummer 06-36402360.

 

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.