Medewerker Facility

Neele-Vat Services te Hoogvliet – Business Unit Facility

Startdatum per direct
40 uur per week
MBO+ werk- en denkniveau 

Neele-Vat groeit en dat is mede te danken aan de inzet, kwaliteiten en gedrevenheid van onze enthousiaste collega’s. Naast salaris heeft Neele-Vat ook oog voor individuele wensen en behoeften van haar medewerkers en stimuleert het verder ontwikkelen en inzetten van talenten. Wil jij deel uitmaken van ons team en meegroeien in een enthousiast bedrijf? Dan willen wij graag kennis met je maken!

De werkzaamheden
In deze functie heb je een veelzijdig takenpakket. Voornamelijk zal je bezig zijn met het bij de implementatie van een nieuw softwarepakket voor de afdeling facility. Daarnaast houdt je je bezig met onder andere het onderhoud van onze verschillende panden en technische installaties, contacten onderhouden met diverse leveranciers en ben je verantwoordelijk voor de schoonmaakvoorzieningen- en beheer. Verder assisteer je adequaat voor onze (interne) klanten en leveranciers bij vragen, problemen en eventuele klachten. Daarnaast ondersteun je de facilitair manager bij diverse inkoopactiviteiten, vraag je verschillende inkoopprijzen op, houdt je alle voorraden bij en coördineer je de administratieve kant van het inkoopproces.

Ons aanbod
Bij Neele-Vat Logistics bieden wij je een uitdagende baan in een zeer professioneel, ambitieus en dynamisch familiebedrijf. Vanzelfsprekend ontvang je in ruil voor je werkzaamheden, inzet en resultaten een prima en concurrerend salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Jouw profiel
Voor deze functie zoeken wij iemand die gestructureerd werkt, zelf verantwoordelijkheid neemt en daarnaast proactief, sociaal en klantgericht is. Je hebt affiniteit met ICT systemen en werkzaamheden. Je hebt een uitstekende kennis van Microsoft office. Verder spreek en schrijf je vloeiend Nederlands. Daarnaast kun je snel schakelen in een dynamische omgeving en ben je stressbestendig.

Procedure
Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een onderdeel van de selectie procedure.

Solliciteren?
Ben je geïnteresseerd? Vertel ons waarom je dit werk graag wilt gaan doen, en mail jouw CV naar sollicitaties@neelevat.com.

Voor meer informatie neem contact op met Rene Hendriksen Manager Facility, telefoonnummer 088-9964438.

 

 Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.