Medewerker Financiële Administratie Maasvlakte

Neele-Vat Maasvlakte B.V. te Rotterdam Maasvlakte

Startdatum per direct
Fulltime 40 uur per week
MBO werk- en denkniveau

Neele-Vat groeit en dat is mede te danken aan de inzet, kwaliteiten en gedrevenheid van onze enthousiaste collega’s. Naast een goed salaris heeft Neele-Vat ook oog voor individuele wensen en behoeften van haar medewerkers en stimuleert het verder ontwikkelen en inzetten van talenten. Wil jij deel uitmaken van zo’n team en vooral meegroeien in een enthousiast bedrijf? Dan willen wij graag kennis met je maken!

De werkzaamheden
Als Medewerker Financiele Administratie ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van administratieve en ondersteunende taken. Je hebt regelmatig contact met zowel interne als externe partijen. Je dagelijkse werkzaamheden bestaan onder andere uit het voorrekenen van orders conform de afgegeven offertes en het zorg dragen voor een tijdige, correcte en volledige facturatie. Verder beoordeel je inkoopnota’s en de bijbehorende marges. Daarnaast ben je bezig met het verwerken en beoordelen van KPI’s en de maandafsluiting. Verder biedt je ondersteuning aan verschillende afdelingen binnen de organisatie.

Ons aanbod
Bij Neele-Vat Logistics bieden wij je een uitdagende baan in een zeer professioneel, ambitieus en dynamisch familiebedrijf. Vanzelfsprekend ontvang je in ruil voor je werkzaamheden, inzet en resultaten een concurrerend salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Jouw profiel
Voor deze functie dien je te beschikken over minimaal MBO werk- en denkniveau. Je beheerst Nederlands en Engels goed, zowel in taal als in geschrift. Je hebt een klant- en kwaliteitsgerichte instelling en je bent in staat om je eigen werk te organiseren. Je hebt een enthousiaste instelling en bent communicatief sterk.

Procedure
Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een onderdeel van de selectie procedure. 

Solliciteren?
Ben je geïnteresseerd? Vertel ons waarom je dit werk graag wilt gaan doen, en mail jouw CV naar sollicitaties@neelevat.com.

Voor meer informatie neem contact op met Aytac Dogan, telefoonnummer 088-9964737.

 

 Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.