Medewerker IT

Neele-Vat Services BV te Rotterdam Albrandswaard – Service Unit IT

Startdatum per direct
Fulltime 40 uur per week
MBO-4 werk- en denkniveau
0-5 jaar werkervaring

Neele-Vat groeit en dat is mede te danken aan de inzet, kwaliteiten en gedrevenheid van onze enthousiaste collega’s. Naast een goed salaris heeft Neele-Vat ook oog voor individuele wensen en behoeften van haar medewerkers en stimuleert het verder ontwikkelen en inzetten van talenten.

Wil jij deel uitmaken van zo’n team en vooral meegroeien in een enthousiast bedrijf? Dan willen wij graag kennis met je maken!

De afdeling
De afdeling bestaat uit gepassioneerde, gedreven en enthousiaste IT professionals. Je gaat samenwerken met collega’s om de operatie te supporten en verder te helpen. Daarnaast is enige zelfstandigheid vereist om zaken pro actief op te pakken en af te wikkelen. Dit geeft je energie om er het succesvolste van te maken en je verder door te ontwikkelen.

De werkzaamheden
Als servicedeskmedewerker ben je een schakel tussen de operatie en de applicatiebeheerders die de operatie ondersteunen. De rode draad in je werkzaamheden zijn het behandelen van meldingen en als eerste lijn fungeren tussen de applicatiebeheerders en de business. Dagelijks ben je proactief bezig met gebruikers om de operationele processen optimaal te kunnen laten presteren. Onderstaande taken zijn/vormen de core van je takenpakket.

– Schakelen met de operatie en de IT;
– Behandelen van meldingen;
– Volgt en draagt actief bij aan de continue verbetering van de bedrijfsprocessen.

Jouw profiel
Voor deze functie beschik je over minimaal MBO-4 werk- en denkniveau. Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend, zowel in taal als in geschrift. Je hebt een klant- en kwaliteitsgerichte instelling je bent communicatief sterk. Verder heb je:

– Ervaring met het beheren van ERP applicaties;
– Kennis van logistieke systemen is een pré;
– Zowel technische als functionele affiniteit;

Daarnaast ben je in het bezit van:

– Een flexibele werkinstelling
– Goede sociale en communicatieve vaardigheden;
– Vind je het leuk om in teamverband te werken.

Ons aanbod
Bij Neele-Vat Logistics bieden wij je een uitdagende baan in een professioneel, ambitieus en dynamisch familiebedrijf. Vanzelfsprekend ontvang je in ruil voor je werkzaamheden, inzet en resultaten een prima en concurrerend salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Procedure
Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is onderdeel van de selectie procedure.

Solliciteren?
Wil jij een carrière bij Neele-Vat Logistics? Stuur dan je motivatiebrief en CV per e-mail aan sollicitaties@neelevat.com.

Voor meer informatie neem contact op met Edwin Valstar, IT Manager, telefoonnummer 088-9964069.

 

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.