Medewerker loods administratie

Neele-Vat Maasvlakte B.V. te Rotterdam Maasvlakte

Startdatum per direct
Fulltime 40 uur per week
VMBO/MBO 2 werk- en denkniveau

De werkzaamheden
Als medewerker loods administratie ben je bezig met uitvoerende baliewerkzaamheden en het verzorgen van de loods administratie. Tot het takenpakket behoren
onder andere het ontvangen van de chauffeurs, controleren van in- en uitslag documentatie, het controleren van vervoers- en douanedocumentatie op correctheid en volledigheid.
Verder draag je zorg voor het aanvragen van toestemming tot lossing bij de Douane voor transitgoederen, de administratie van europallets en stuwmateriaal en het maken en/of bewaken van loods planningen. Daarnaast zorg je voor de naleving van de Neele-Vat Logistics kwaliteit-, arbo-, milieu-, veiligheid-, hygiëne- en vaktechnische werkprocedures en -instructies.

Jouw profiel
Voor deze functie dien je te beschikken over minimaal VMBO/MBO 2 werk- en denkniveau. Je beheerst Nederlands en Engels goed, zowel in taal als in geschrift. Het beheersen van de Duitse taal in woord is een pré. Je hebt een klant- en kwaliteitsgerichte instelling en je bent in staat om je eigen werk te organiseren. Je hebt een enthousiaste instelling en bent communicatief sterk. Verder ben je in het bezit van een hef- en reachtruckcertificaat.

Ons aanbod
Bij Neele-Vat Logistics bieden wij je een uitdagende baan in een zeer professioneel, ambitieus en dynamisch familiebedrijf. Vanzelfsprekend ontvang je in ruil voor je werkzaamheden, inzet en resultaten een concurrerend salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Procedure
Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) kan onderdeel zijn van de selectie procedure.

Solliciteren?
Wil jij een carrière bij Neele-Vat Logistics? Stuur dan je motivatiebrief en CV per e-mail aan sollicitaties@neelevat.com.

Voor meer informatie neem contact op met Aytac Dogan, telefoonnummer 088-9964737.

 

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.