Medewerker loods Maasvlakte

Neele-Vat te Rotterdam Maasvlakte – Business Unit Maasvlakte

Startdatum per direct
Fulltime 40 uur per week
VMBO werk- en denkniveau
0-5 jaar werkervaring 

Neele-Vat groeit en dat is mede te danken aan de inzet, kwaliteiten en gedrevenheid van onze enthousiaste collega’s. Naast een goed salaris heeft Neele-Vat ook oog voor individuele wensen en behoeften van haar medewerkers en stimuleert het verder ontwikkelen en inzetten van talenten. Wil jij deel uitmaken van zo’n team en vooral meegroeien in een enthousiast bedrijf? Dan willen wij graag kennis met je maken!

De werkzaamheden
Als logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van het lossen en opslaan van onze wereldwijde inkomende goederenstromen. Aan de hand van de loslijsten controleer jij nauwkeurig de aangeleverde hoeveelheden. Je werkzaamheden verricht je o.a. met een heftruck en/of een pompwagen. Daarnaast zorg jij ook dat de uitgaande zendingen voorbereid en geladen worden. Wij geloven in een schone werkomgeving, samen met je team zorg je dat de loodsen schoon blijven.

Jouw profiel
Je hebt al ervaring in de logistiek. Je spreekt de Nederlandse taal en bent secuur in lezen. Samenwerken vind je prettig, en je wilt jouw werk graag nauwkeurig en goed doen. Een heftruckcertificaat is een pré, maar we leiden je ook graag op!

Procedure
Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een onderdeel van de selectie procedure. 

Solliciteren?
Ben je geïnteresseerd? Vertel ons waarom je dit werk graag wilt gaan doen, en mail jouw CV naar sollicitaties@neelevat.com.

Voor meer informatie neem contact op met Theo Rolfast, telefoonnummer 06-53611677.

 

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.