Meeloopstage Finance

Neele-Vat Logistics te Rotterdam– Business Unit Neele-Vat Services

Startdatum september 2020
Financiële opleiding
24-40 uur per week
MBO werk- en denkniveau

Bij Neele-Vat Logistics bieden we je graag de mogelijkheid om stage te lopen op één van onze afdelingen. Neele-Vat Logistics is een familiebedrijf met een compleet logistiek dienstenpakket. We zijn constant op zoek naar talenten, die de groei van ons bedrijf kunnen en willen ondersteunen. Tijdens je stage bij Neele-Vat Logistics werk je naast je eventuele stageopdracht mee in de praktijk, waardoor je de boeiende en uitdagende kanten van ons vak leert kennen!

Over de afdeling Finance
De afdeling Finance is grotendeels gevestigd in Rotterdam Albrandswaard en bestaat in totaliteit uit circa 30 medewerkers, van alle leeftijdscategorieën, achtergronden en opleidingsniveaus. De afdeling Finance bestaat uit de onderdelen Accounting, Credit Control, Business Control en Fiscal Control. De afdeling Business Control ondersteunt de business units op financieel vlak middels o.a. controles en rapportages. De afdeling Accounting is met name verantwoordelijk voor de financiële administratie, inclusief betalingen, facturatie en de rapportages welke volgen uit de financiële administratie (zoals jaarrekeningen en fiscale aangiften). De afdeling Credit Control is verantwoordelijk voor het beheer van onze debiteurenportefeuille. Het onderdeel Fiscal Control is verantwoordelijk voor de fiscale aangiftes die wij doen voor onze klanten.

De werkzaamheden
Binnen de onderdelen Business Control en Accounting kunnen we een gevarieerde meeloopstage samenstellen. Hierbij kun je denken aan het inboeken van facturen, aanmaning, archiveren en diverse taken die te maken hebben met relatiebeheer. De meeloopstage is voor minimaal drie dagen in de week. De werkdagen zijn in overleg met de student.

Jouw profiel
We zoeken een student die qua persoonlijkheid past binnen de directe cultuur van een Rotterdams transportbedrijf. Dit houdt in dat je van aanpakken weet en niet van slag raakt wanneer mensen direct zeggen wat ze denken. We zoeken een student die zelfstandig kan werken, gedreven is en vragen durft te stellen wanneer dit nodig is.

Solliciteren?
Ben je geïnteresseerd? Vertel ons waarom je dit werk graag wilt gaan doen, en mail jouw CV naar sollicitaties@neelevat.com.

Voor meer informatie neem contact op met Stephanie van Strien telefoonnummer 088-9964048. 

 

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.