Neele-Vat heeft er een nieuw warehouse bij. De logistieke dienstverlener heeft in Hazeldonk een warehouse van 11.000 vierkante meter in gebruik genomen.

Neele-Vat, dat vorig jaar uitbreidde met een dc in Amsterdam, doet dat nu in HazeldonkDe logistiek dienstverlener heeft een 11.000 m² grote state-of-the-art distributiecentrum in gebruik genomen van Frasers Property Industrial. DC Hazeldonk is de eerste brownfield-ontwikkeling van Frasers Property Industrial in Nederland.

Groeistrategie Neele Vat

Hiltjo van Dam, Director bij Neele-Vat: “DC Hazeldonk is ideaal gelegen dankzij de nabijheid van de snelwegen A16, A27 en A58, de havens van Rotterdam en Antwerpen en de Belgische grens.

Deze strategische ligging ondersteunt onze groeistrategie voor warehousing, douane, lucht- en zeevracht en Europese distributie. De site is een perfecte aanvulling op onze andere distributiefaciliteiten op hetzelfde bedrijventerrein.”

Alexander Heubes, Managing Director Europe bij Frasers Property Industrial, zegt: “Wij zijn verheugd om het Nederlandse familiebedrijf Neele-Vat te mogen verwelkomen in onze unieke single tenant faciliteit in Hazeldonk. Aangezien dit onze eerste brownfield ontwikkeling in Nederland is, zijn wij er bijzonder trots op dat wij – samen met Goldbeck Nederland – een tijdige en efficiënte oplevering hebben bereikt.”

Bron: https://www.warehousetotaal.nl/