Onderhoud Coördinator Facility

Neele-Vat Services te Hoogvliet – Business Unit Facility

Startdatum per direct
40 uur per week
MBO+ werk- en denkniveau
5+ jaar werkervaring 

Neele-Vat groeit en dat is mede te danken aan de inzet, kwaliteiten en gedrevenheid van onze enthousiaste collega’s. Naast salaris heeft Neele-Vat ook oog voor individuele wensen en behoeften van haar medewerkers en stimuleert het verder ontwikkelen en inzetten van talenten. Wil jij deel uitmaken van ons team en meegroeien in een enthousiast bedrijf? Dan willen wij graag kennis met je maken!

De werkzaamheden
Als Onderhoud Coördinator ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en technisch beheer van +/- 25 logistieke vastgoedobjecten. Je begeleidt de (technische) leveranciers én daagt hen uit tot verbetering van kwaliteit, oplossing en innovatie in de dienstverlening. Daarnaast adviseer je als Onderhoud Coördinator hoe het technisch beheer en onderhoud bij kan dragen in de korte- en lange termijn doelen van de organisatie. Om gedegen advies te geven maak je analyses over het uit gevoerde onderhoud en beoordeel je de bijbehorende offertes. In deze functie werk je constant samen met de Property & Procurement Manager, je stuurt externe onderhoudspartijen aan en zorgt er voor dat alle assets optimaal onderhouden worden en tijdig opnieuw gecertificeerd is In deze functie heb je een veelzijdig takenpakket:

  • Bewaken van de voortgang van het totale jaarlijkse onderhoudsproces voor al onze panden.
  • Aansturen en begeleiden van de technische leveranciers.
  • Optimaliseren, beheren en bewaken van het MJOP (Meer Jarig Onderhoud Plan)
  • Ondersteunen en inplannen van de werkzaamheden conform Neele-Vat standaarden en implementeren van het nieuwe onderhoudsprogramma.
  • Ondersteunen bij het opstellen en aanvragen van budgetten voor onderhoud en revisie.
  • Verantwoordelijk voor het laten keuren en onderhouden van o.a., heftrucks stellingen en andere interne bedrijfsmiddelen.
  • Verantwoordelijk voor het bewaken en onderhouden van veiligheid kritische apparatuur.
  • Verantwoordelijk voor de afhandeling van schades en storingen met verzekeraars en vastgoedverhuurders. 

Ons aanbod
Bij Neele-Vat Logistics bieden wij je een uitdagende baan in een zeer professioneel, ambitieus en dynamisch familiebedrijf. Vanzelfsprekend ontvang je in ruil voor je werkzaamheden, inzet en resultaten een prima en concurrerend salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Jouw profiel
Plannen en organiseren kun je heel goed met jouw ervaring. Je bent creatief en zelfstandig, je komt zelf met oplossingen. Verder is het een pré als je bekend bent met MJOP, BRZO inspecties, NEN2767, NEN3140/Scope8, Sprinkler, Schuim & Co2 Brandmeld en blusinstallaties en het programma Ultimo. Daarnaast kun je snel schakelen in een dynamische omgeving en ben je stressbestendig.

Procedure
Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een onderdeel van de selectie procedure. 

Solliciteren?
Ben je geïnteresseerd? Vertel ons waarom je dit werk graag wilt gaan doen, en mail jouw CV naar sollicitaties@neelevat.com.

Voor meer informatie neem contact op met Rene Hendriksen Manager Facility, telefoonnummer 088-9964438.

 

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.