Operationeel Manager GMS

Gasmeetstation Nederland B.V. te Rotterdam Maasvlakte
Business Unit Gasmeetstation

Startdatum per direct
Fulltime 40 uur per week
HBO werk- en denkniveau
5-10 jaar werkervaring 

Het Gasmeetstation is onderdeel van Neele-Vat en groeit en dat is mede te danken aan de inzet, kwaliteiten en gedrevenheid van onze enthousiaste collega’s. Naast een goed salaris heeft het Gasmeetstation ook oog voor individuele wensen en behoeften van haar medewerkers en stimuleert het verder ontwikkelen en inzetten van talenten.
Wil jij deel uitmaken van zo’n team en vooral meegroeien in een enthousiast bedrijf? Dan willen wij graag kennis met je maken!

De werkzaamheden
Als Operationeel Manager ben je bezig met het organiseren, aansturen en bewaken van de dagelijkse operatie van het Gasmeetstation. Je stuurt het gehele operationele team direct en deels via teamleiders aan. Verder ben je betrokken bij het acquireren en aannemen van containers alsmede het organiseren van het transport, gasmetingen, fyco’s, laden/lossen calamiteiten en ventileren. Daarnaast onderhoud je relaties met klanten en ben je bezig met het ontwikkelen, monitoren en bijsturen van KPI’s. Je draagt zorg voor het (laten) voorbereiden, uitwerken en versturen van offertes en het (laten) inkopen van diensten van derden tegen een gunstig en een zo eerlijk mogelijk tarief. In samenwerking met de Business Unit Manager draag je zorg voor een optimale personele bezetting, het creëren van teamspirit en motivatie tot behalen van de doelstellingen.

Jouw profiel
Voor deze functie dien je te beschikken over HBO werk- en denkniveau. Heb je kennis van gevaarlijke stoffen en/of ben je bereid om trainingen en opleidingen te volgen over gevaarlijke stoffen. Je hebt kennis van veiligheidsvoorschriften, BRZO wet- en regelgeving en ervaring met leidinggeven. Ervaring in de transportsector is een pré. Daarnaast vind je het leuk om samen te werken en beheers je de Nederlandse en de Engelse taal in woord en geschrift.

Procedure
Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een onderdeel van de selectie procedure.

Ons aanbod
Bij het Gasmeetstation bieden wij een uitdagende baan in een zeer professioneel, ambitieus en dynamisch familiebedrijf. Vanzelfsprekend ontvang jij in ruil voor je werkzaamheden, inzet en resultaten een prima en concurrerend salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren?
Ben je geïnteresseerd? Vertel ons waarom je dit werk graag wilt gaan doen, en mail jouw CV en motivatiebrief naar sollicitaties@neelevat.com.

Voor meer informatie neem contact op met Leo Roderkerken, telefoonnummer 088-9964751.

 

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.