Planner Frankrijk

Neele-Vat Transport B.V. te Hoogvliet – Business Unit Frankrijk

Startdatum per direct
Fulltime 40 uur per week
MBO+/HBO werk- en denkniveau

Neele-Vat groeit en dat is mede te danken aan de inzet, kwaliteiten en gedrevenheid van onze enthousiaste collega’s. Naast een goed salaris heeft Neele-Vat ook oog voor individuele wensen en behoeften van haar medewerkers en stimuleert het verder ontwikkelen en inzetten van talenten.

Wil jij deel uitmaken van zo’n team en vooral meegroeien in een enthousiast bedrijf? Dan willen wij graag kennis met je maken!

De afdeling
Het team waarin je komt te werken bestaat uit 12 collega’s. De werksfeer is open en direct. We werken in team verband goed samen door elkaar te stimuleren en doelen te stellen. Het team ondersteunt en helpt elkaar waar nodig, want alles wat we doen, doen we samen. Dat is de Neele-Vat family-spirit!

De werkzaamheden
In deze functie op de Frankrijk afdeling bestaan je werkzaamheden uit het acquireren en/of signaleren, aannemen en organiseren van transporten. Tijdig zorg je voor een efficiënte planning van de voertuigen (charters), bepaal je de routevolgordes en bewaak je dat zendingen correct en op tijd worden opgehaald/afgeleverd. Je draagt zorg voor het voorbereiden, uitwerken en versturen van ad-hoc prijzen, grote offertes besteed je uit aan de sales afdeling, je leert snel de weg kennen bij het inkopen van marktconforme transporttarieven. Kortom: je bent een echte spin in het web in het begeleiden van de transporten van A-Z en draagt bij aan de algemene expeditie administratieve ondersteuning.

Jouw profiel
Voor deze functie dien je te beschikken over MBO+/HBO werk- en denkniveau. Daarnaast vragen we:
– Enige jaren werkervaring (logistieke sector is pré);
– Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Franse taal, zowel in woord als geschrift;
– Een klant- en kwaliteitsgerichte instelling;
– Sterke planning- en organisatie skills;
– Een groot verantwoordelijkheidsgevoel en accuratesse;
– Stressbestendigheid en sterke communicatieve vaardigheden.

Sollicitatieroute

Sollicitatieroute

 

Procedure
Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een onderdeel van de selectie procedure.

Solliciteren?
Ben je geïnteresseerd? Vertel ons waarom je dit werk graag wilt gaan doen, en mail jouw CV naar sollicitaties@neelevat.com.

Voor meer informatie neem contact op met Pim Steine, telefoonnummer 088-9964181.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.