Resource Planner Warehousing

Neele-Vat Maasvlakte B.V. te Rotterdam Maasvlakte – Business Unit Maasvlakte

Startdatum per direct
Fulltime 40 uur per week
MBO-2 werk- en denkniveau
Minimaal 1 jaar werkervaring

Neele-Vat groeit en dat is mede te danken aan de inzet, kwaliteiten en gedrevenheid van onze enthousiaste collega’s. Naast een goed salaris heeft Neele-Vat ook oog voor individuele wensen en behoeften van haar medewerkers en stimuleert het verder ontwikkelen en inzetten van talenten. Spreken de werkzaamheden jou aan en pas je in het profiel? Wil jij deel uitmaken van zo’n team en vooral meegroeien in een enthousiast bedrijf? Dan willen wij graag kennis met je maken!

De werkzaamheden
In deze functie ben je bezig met het organiseren en administreren van het logistieke warehouse proces. Tot je werkzaamheden behoren het inventariseren en verwerken van te bestellen resources (personeel en materieel). Verder draag je zorg voor tijdige aanwezigheid van het personeel ten behoeve van de te plannen werkzaamheden. Tevens bouw je contacten en relaties op met in- en externe klanten en leveranciers.

Jouw profiel
Voor deze functie dien je te beschikken over minimaal MBO-2 werk- en denkniveau. Je hebt een proactieve houding en goede kennis van logistiek en warehousing met aantoonbare ervaring van minimaal 1 jaar. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als in geschrift. Je hebt een klant- en kwaliteitsgerichte instelling en je bent in staat om je eigen werk te organiseren. Je bent communicatief sterk, stressbestendig en je kunt snel schakelen.

Ons aanbod
Bij Neele-Vat Logistics bieden wij je een uitdagende baan in een zeer professioneel, ambitieus en dynamisch familiebedrijf. Vanzelfsprekend ontvang je in ruil voor je werkzaamheden, inzet en resultaten een prima en concurrerend salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Procedure
Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is onderdeel van de selectie procedure.

Solliciteren?
Ben je geïnteresseerd? Vertel ons waarom je dit werk graag wilt gaan doen, en mail jouw CV naar sollicitaties@neelevat.com.

Voor meer informatie neem contact op met Aytac Dogan, telefoonnummer 088-9964737.

 

 Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.