Sales Medewerker USA

Neele-Vat Air b.v. te Schiphol – Business Unit Neele-Vat Air

Startdatum per direct
Fulltime 40 uur per week
MBO/HBO werk- en denkniveau
Kennis van luchtvracht is een pre
5-10 jaar ervaring in een vergelijkbare functie

De werkzaamheden

In deze functie bestaan je werkzaamheden uit het identificeren van marktpotentieel bij bestaande en nieuwe klanten, het opvolgen begeleiden en bewaken van aanvragen. Het adviseren van prospects en klanten betreffende het dienstenportfolio. Prijsonderhandelingen, het sluiten van verkoopovereenkomsten. Klantcontacten registreren en verwerken tot rapportages. Het opstellen en uitvoeren van acquisitieplannen en het opvolgen van mailingen en sales-leads. Het uitvoeren van het commercieel jaarplan en het rapporteren over de voortgang. Tevens wordt je verwacht een actieve bijdrage te leveren aan werkoverleg, trainingen, beurzen, workshops en dergelijke.

De focus van de werkzaamheden ligt bij de import en export van USA luchtvracht en zeevracht met als verkoopgebied Nederland, België, Noord Frankrijk en Duitsland (Noordrijn-Westfalen).

Jouw profiel

Voor deze functie dien je te beschikken over minimaal MBO/HBO werk- en denkniveau met een commerciële achtergrond. Je hebt een goede kennis van luchtvracht met aantoonbare ervaring. Je bent op de hoogte van de regels rondom import en export via de lucht en zee of wilt deze je eigen maken. Het is een pre als je naast de Nederlandse en Engelse taal ook de Duitse taal beheerst. Je hebt een klant- en kwaliteitsgerichte instelling. Communicatief ben je sterk en je hebt geen probleem met onderhandelen.

Ons aanbod

Bij Neele-Vat Logistics bieden wij je een uitdagende baan in een zeer professioneel, ambitieus en dynamisch familiebedrijf. Vanzelfsprekend ontvang je in ruil voor je werkzaamheden, inzet en resultaten een prima en concurrerend salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Procedure

Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) kan onderdeel zijn van de selectie procedure.

Solliciteren?

Wil jij een carrière bij Neele-Vat Logistics? Stuur dan je motivatiebrief en CV per e-mail aan sollicitaties@neelevat.com.

Voor meer informatie neem contact op met Miriam Winkel, HRM&SHEQ manager, telefoonnummer 088-9964440

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.