Stageopdracht HRM

Neele-Vat Services B.V. te Rotterdam – HRM

Startdatum: per direct
Fulltime 32/40 uur per week
HBO onderzoeksstage

Bij Neele-Vat Logistics bieden we je graag de mogelijkheid om stage te lopen op één van onze afdelingen. Neele-Vat Logistics is een familiebedrijf met een compleet logistiek dienstenpakket. We zijn constant op zoek naar talenten, die de groei van ons bedrijf kunnen en willen ondersteunen. Tijdens je stage bij Neele-Vat Logistics werk je naast je eventuele stageopdracht mee in de praktijk, waardoor je de boeiende en uitdagende kanten van ons vak leert kennen!

Jouw profiel
Ben jij 3e of 4e jaars HBO student? Neele-Vat Logistics biedt diverse mogelijkheden voor HBO (afstudeer)stages. Deze worden aangeboden op diverse vestigingen in de regio’s Rotterdam en Amsterdam. Wil jij een stageplaats voor je HBO opleiding Logistiek, Bedrijfseconomie, HRM, ICT, of een andere relevante opleiding, of zoek je een afstudeerstage? Dan nodigen we je van harte uit om met ons in gesprek te gaan. Dagelijks hebben we te maken met een veelvoud aan mooie uitdagingen. Hier zit voor jou vast een uitdaging tussen!

Opdracht
Wil jij een HRM stageopdracht bij de leukste HR afdeling van Rotterdam en omstreken? Ligt jouw interesse in het optimaliseren van HR processen, het uitwerken en verfijnen van het opleidingsbeleid? En wil je hieraan je steentje bijdragen? Dan is deze afstudeeropdracht echt wat voor jou!

Binnen Neele-Vat bieden wij ons personeel een breed en uitdagend ontwikkelprogramma. Aan jou de taak om een verdere structuur en richting aan dit programma te geven. Hierin heb krijg je de vrijheid en mag je alle opgedane kennis in de praktijk brengen. Hou rekening met wetgeving, beschikbaar budget en impact van veranderingen bij wijzigingen. Je schakelt met de HR supervisor, zij is tevens ook jouw begeleider.

Solliciteren
Ben je geïnteresseerd? Stuur je motivatiebrief en CV naar sollicitaties@neelevat.com.

Voor meer informatie neem contact op met Corine van der Velde telefoonnummer 088-9964449.

 

 Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.