Warehouse Operator RBF

Startdatum per direct
Fulltime 40 uur per week
MBO werk- en denkniveau
0-5 jaar werkervaring

Neele-Vat groeit en dat is mede te danken aan de inzet, kwaliteiten en gedrevenheid van onze enthousiaste collega’s. Naast een goed salaris heeft Neele-Vat ook oog voor individuele wensen en behoeften van haar medewerkers en stimuleert het verder ontwikkelen en inzetten van talenten. Wil jij deel uitmaken van zo’n team en vooral meegroeien in een enthousiast bedrijf? Dan willen wij graag kennis met je maken!

Afgelopen tijd is er hard gebouwd aan ons nieuwe PGS15 distributiecentrum op de Maasvlakte. Uniek aan het warehouse is het afvullen, verpakken, mengen en opslag van vloeibare chemische producten. Rotterdam Blending & Filling is vanaf augustus 2019 operationeel en gestart met het afvullen van tankwagens en ISO containers. Middels afvulinstallaties zullen niet gevaarlijke stoffen, CMR-stoffen en ADR-goederen uit de klassen 3, 6.1 (PGII en PGIII), 8 en 9 worden afgevuld in emballage. Voor deze werkzaamheden zoeken wij een Warehouse Operator.

De werkzaamheden
Als Warehouse operator draag je zorg voor het laden en lossen van tankwagens, het starten van het batchproces, regelen en controleren en zo nodig bijsturen van het afvulproces. Verder bedien en bewaak je de apparatuur en ben je bezig met het blenden van verschillende (on)gevaarlijke stoffen. Vanzelfsprekend zorg je voor het schoonhouden van de machines en werkplekken.

Jouw profiel
Je beschikt over minimaal MBO werk- en denkniveau en je bent in het bezit van een certificaat hef-, combi- en reachtruck. Daarnaast beschik je over kennis van gevaarlijke stoffen en ben je bereid een awareness training van gevaarlijke stoffen te volgen. Awareness ADR Vakbekwaamheid is een pré. Verder beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift. Samenwerken vind je prettig en je wilt je werk graag nauwkeurig en goed doen.

Procedure
Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een onderdeel van de selectie procedure.

Ons aanbod
Bij Neele-Vat Logistics bieden wij een uitdagende baan in een zeer professioneel, ambitieus en dynamisch familiebedrijf. Vanzelfsprekend ontvang jij in ruil voor je werkzaamheden, inzet en resultaten een prima en concurrerend salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren?
Ben je geïnteresseerd? Vertel ons waarom je dit werk graag wilt gaan doen, en mail jouw CV en motivatiebrief naar sollicitaties@neelevat.com.

 

Voor meer informatie neem contact op met Dave van Kampen, telefoonnummer 088-9964644.

 

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.