FCL

Al 15 jaar tot grote tevredenheid klant!

KLANT VERTREK AANKOMST

“Neele-VAT Logistics beheerst het logistieke proces tot in de finesses en voert met veel enthousiasme het werk uit.”

Voor een grote Canadese T-shirtfabrikant verzorgt Neele-VAT Logistics wereldwijd transporten. Het bedrijf heeft kantoren in o.a. de USA, Canada en Barbados en fabrieken in onder andere Honduras, Haïti, Bangladesh, Zuid-Amerika en de USA. De goederen worden vervoerd van de fabriek naar afnemers en 3PL’s in Europa, Australië, Nieuw-Zeeland en het Verre Oosten in 40ft High Cube containers.

In de meeste gevallen verzorgt Neele-VAT Logistics het transport van “door to door”. Dit houdt in dat het hele traject verzorgd wordt, van voortransport, zeevracht, natransport, douanezaken en de gedeeltelijke distributie tot op palletniveau in Europa toe.

Bij het verschepen van lading uit landen als bijvoorbeeld Haïti heeft Neele-VAT Logistics regelmatig te maken met landgebonden specifieke problemen die lokaal dienen te worden opgelost. In samenwerking met haar betrouwbare lokale agenten is het een uitdaging voor Neele-VAT Logistics om die problemen het hoofd te bieden en de lading op tijd af te leveren.

Het feit dat Neele-VAT Logistics het logistieke proces tot in de finesses beheerst en met veel enthousiasme het werk uitvoert, blijkt wel uit het feit dat deze klant al meer dan 15 jaar gebruik maakt van de diensten van Neele-VAT Logistics!

Terug naar overzicht