Transport Scandinavië

Neele-Vat Transport Scandinavië is gespecialiseerd in groupage en FTL vervoer van en naar de Scandinavische bestemmingen. Onze afdeling Neele-Vat Transport Scandinavië bestaat uit diverse landenspecialisten met jarenlange ervaring in transport van en naar de Scandinavische landen. Deze ervaren planners hebben allen hun eigen deelgebieden en lijndiensten naar: Denemarken,  Zweden,  Noorwegen en Finland.

Ontvang vrijblijvende prijsopgave

Onze logistieke dienstverlening is gebaseerd op zowel asset als non-asset based service. Wij hebben in ieder land een netwerk van steunpunten om een goede service te kunnen waarborgen. Dagelijks vertrekken er meerdere vrachtwagens richting Scandinavië. Van groupagelading tot volle wagens wij regelen het zonder problemen.

Short Sea

Short sea is de moderne aanduiding voor de vroegere kustvaart. Bij een short sea oplossing worden uw goederen over zee naar Zweden,  Noorwegen en Finland getransporteerd. Deze mogelijkheid bieden wij voor zowel volle containers als voor deelladingen aan. Het sort sea transport gebeurt via 45PW containers. Hierdoor is er qua capaciteit geen verschil met vervoer over de weg.

Contactpersoon

Wouter Rooij

Heeft u een vraag of wilt u een prijsindicatie?
We reageren binnen een werkdag.

  • U gaat akkoord met ons privacybeleid welke aan de AVG voldoet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© Copyright 2021 - Neele-Vat Logistics | Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacy statement
logo