Transport Benelux

Neele-Vat Benelux is uw Benelux transportspecialist bij uitstek. Of het nu gaat om kleine zendingen of een volle trailer, Neele-Vat Benelux zorgt voor een snelle en correcte aflevering. Als Rotterdams bedrijf is Neele-Vat Benelux gespecialiseerd in groupage transport van en naar de haven van Rotterdam. Daarnaast verzorgen wij transporten vanaf fabriek/magazijn door de gehele Benelux (BelgiëLuxemburg en Nederland) en vice versa.

Ontvang vrijblijvende prijsopgave

Wagenpark

Het wagenpark bestaat uit een 30-tal auto’s waaronder bakwagens, city trailers in zowel zeilen- als kastenuitvoering. Het merendeel van de logistieke vloot is uitgerust met laad/losklep. Voor het vervoer van gevaarlijke stoffen hebben wij goed opgeleide chauffeurs en auto’s met volledige ADR-uitrusting.

Express

Allround express vervoerder met jarenlange ervaring in de wereld van koeriersdiensten. U kunt bij ons terecht voor zowel binnen- als buitenlandse express zendingen en sneltransporten. Snel en klantgericht handelen zit verankerd in onze organisatie. Uw spoedorder – groot of klein –  leveren wij gegarandeerd de afgesproken tijd af tegen een van tevoren afgestemd scherp tarief. U weet altijd waar u aan toe bent.

Contactpersoon

Heeft u een vraag of wilt u een prijsindicatie?
We reageren binnen een werkdag.

  • U gaat akkoord met ons privacybeleid welke aan de AVG voldoet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

logo