Transport Oost-Europa

Neele-Vat Transport Oost-Europa is gespecialiseerd in groupage en FTL vervoer van en naar Oost-Europese bestemmingen. Onze afdeling Neele-Vat Transport Oost-Europa bestaat uit landenspecialisten. Deze ervaren planners hebben allen hun eigen deelgebieden en lijndiensten naar: Polen/Tsjechië/Slowakije/Hongarije/Roemenië/Balkan landen/Baltische Staten/Oekraïne en Rusland.

Nagenoeg iedere afdeling heeft planners die de taal van het bestemmingsland spreken; dit om de goede doorloop van uw zendingen te waarborgen.

Onze logistieke dienstverlening naar de Oost-Europese bestemmingen is gebaseerd op non-asset based service. Onze Oost-Europese charters werken conform vastgelegde contracten en kwaliteitseisen.

Ontvang vrijblijvende prijsopgave

Vestiging in Moskou, Rusland

Ter ondersteuning van onze Russische activiteiten hebben wij in 2008 Neele-Vat Moskou geopend. In Neele-Vat Moskou zijn logistieke specialisten werkzaam die onze relaties ondersteunen op het gebied van transportinkoop, declaratie vraagstukken en operationele zaken. Meer over transport naar Rusland

Vestiging in Oradea, Roemenië

Onze Roemeense vestiging Neele-Vat Logistics srl. in Oradea is dé specialist voor expeditie tussen Roemenië en West-Europa. Ook kunt u hier terecht voor het vercharteren van Roemeense vrachtwagens op de West-Europese markt.

Vestiging in Polen

Neele-Vat Poland Sp. z o o is opgericht in November 2014. Ons kantoor staat in Slubice op de Pools-Duitse grens. De belangrijkste focus van het kantoor is het organiseren van transporten over land. Wij zijn gespecialiseerd in volle wagenladingen en hebben standaard 13,6 meter vrachtwagens, Jumbo trucks, Mega trucks en kunnen laden met JOLODA systemen. We gebruiken Sprinters voor Express transporten. Net zo makkelijk organiseren wij zwaar of OOG transporten en transporten van zware containers. Als één van onze klanten opslag mogelijkheden zoekt in Polen, dan vinden wij de oplossing! Meer over transport Polen.

Contactpersoon

Peter Melaard
Peter Melaard
Manager Central Europe & Turkey
Charley Dietvorst
Charley Dietvorst
Manager CIS
+31 88 996 4423

Heeft u een vraag of wilt u een prijsindicatie?
We reageren binnen een werkdag.

  • U gaat akkoord met ons privacybeleid welke aan de AVG voldoet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

logo