Neele-Vat is aanwezig op Annual Meeting van de EPCA. Van 6 tot 9 oktober wordt in Berlijn de jaarlijkse bijeenkomst van de Europese Petrochemische Industrie gehouden. Al weer voor de 53ste  keer.

De EPCA is de Europese Petrochemische Associatie, het kwaliteitsnetwerk voor de petro-chemie in Europa. EPCA stimuleert leden om ideeën uit te wisselen, kennis over te dragen en te ondersteunen. EPCA functioneert zo als een denktank voor haar leden en belanghebbenden. EPCA bestaat uit 700 bedrijven uit 54 verschillende landen. De leden, bestaande uit chemische producenten en hun leveranciers, klanten en dienstverleners, raadplegen de EPCA voor betrouwbare en actuele informatie, en voor een professioneel platform om samen nieuwe ideeën uit te werken.

EPCA initieert, start en bevordert projecten die van belang zijn voor de chemische bedrijfsleven. Ze richt zich op onderwerpen als Supply Chain Management in chemicals, maar ook op zaken Diversiteit & Inclusion en STEM Educatie in het onderwijs. Neele-Vat waardeert het uitdagende netwerk van EPCA dan ook enorm.

Voor meer informatie over de EPCA kunt u terecht op: https://epca.eu/