Ondernemersprijs KVK Rotterdam

Neele Groep genomineerd voor Ondernemersprijs Rotterdam!

Persbericht, Rotterdam 17 januari 2013

Rotterdam, 17 januari 2013 – Neele-Vat Logistics  is donderdag 17 januari jl. uit ruim 70 kandidaten door de vakjury genomineerd voor de Ondernemersprijs Rotterdam 2012. Jurysecretaris Hans Klein Swormink van Kamer van Koophandel Rotterdam verraste ons met een taart en oorkonde. De 2 andere genomineerde bedrijven zijn Ortec Finance en ROGAM. De komende maanden gaan wij de strijd aan om zowel de stem van de vakjury als die van het grote publiek voor ons te winnen. Op maandag 4 maart wordt de winnaar bekendgemaakt tijdens de prijsuitreiking in Beurs-WTC te Rotterdam.

Strijd der titanen
Kamer van Koophandel Rotterdam zet succesvol ondernemerschap in de regio in de schijnwerpers met deze jaarlijkse competitie om de Ondernemersprijs Rotterdam. Dit jaar staat de prijs in het teken van ‘succesvol en grensverleggend ondernemerschap’. De jury is unaniem lovend over de drie genomineerde bedrijven, omdat zij zich binnen dit thema sterk weten te onderscheiden. “Het wordt een ware strijd der titanen”, zo sprak de jury. “Het zijn alle drie sterke ondernemingen die ook in economisch mindere tijden een prijzenswaardige groei hebben doorgemaakt.

Stem ook!
Vanaf 28 januari kunt u ook via onze website stemmen op uw favoriet. De vakjury neemt de publieksstem mee in haar eindoordeel. De genomineerde bedrijven worden beoordeeld op visie en strategie, financiën, personeel & organisatie, marketing, klantrelaties, marktpositie, continuïteit en persoonlijke kenmerken.