Nieuwste aanwinst Neele Express

De nieuwste Neele Express bus heeft deze week zijn eerste kilometers gereden. Een prachtige aanvulling op de bestaande Neele Express vloot. Het servicegebied breidt zich snel uit. U ziet de Neele Express busjes dagelijks op de weg binnen het havengebied van Rotterdam, Amsterdam en Antwerpen. Maar ook verder in Europa kunt u ons tegenkomen; inmiddels rijden er zelfs Neele Express busjes van Rotterdam naar Malta en Palermo.

‘Neele Express is een allround, nationale en internationale express vervoerder met jarenlange ervaring in de snelle wereld van de koeriersdienst’, aldus John Bijvoets, manager Neele Express. ‘Onze mensen zijn getraind om snel te schakelen, op tijd te leveren en adequaat te reageren; ook als het net iets anders loopt dan gepland’.

Neele Express verzorgt nationaal en internationaal sneltransport, koeriersdiensten, overnight services, scheepsbevoorrading, bouwplaatsleveringen en projectleveringen. U kunt ons zeven dagen per week 24 uur per dag bereiken onder telefoonnummer +31(0)102924451.
neele-transport-express

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *