Neele-Vat

Van Houtum Swalmen verlengt contract met Neele-Vat Logistics

Rotterdam, 8 april 2016 – Van Houtum bv te Swalmen heeft het transportcontract met Neele-Vat Logistics met 3 jaar verlengd. Neele-Vat verzorgt al sinds 2007 een groot gedeelte van de Europese distributie voor Van Houtum bv.

De Rotterdamse logistieke dienstverlener Neele-Vat Logistics en de papierproducent Van Houtum bv te Swalmen hebben hun al jarenlange samenwerking verlengd middels een nieuw 3-jarig contract voor de distributie naar het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Noorwegen, Zweden , Finland en Portugal.

Peter Vinke, directeur van Neele-Vat Logistics: “Wij zijn al jaren op de hoogte van de wensen van Van Houtum bv. De lading dient op een duurzame en  milieu vriendelijke manier vervoerd te worden. Via ons uitgebreide intermodale transportnetwerk zijn we in staat om de klant optimaal te ontzorgen”. Frank Bosmans, senior inkoper bij Van Houtum bv : “Van Houtum levert al 80 jaar hygiëne papier. Wij zijn koploper op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Onder de merknaam Satino Black produceren wij het meest milieuvriendelijke toiletpapier ter wereld.  Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening van Neele-Vat Logistics die op alle gebied enorm met ons mee denkt.