Samenwerking Neele-Vat Logistics en CargoPlanet Sofia

Neele-Vat Logistics Rotterdam en CargoPlanet Sofia hebben onlangs een intentieverklaring getekend. De bedrijven zijn voornemens intensief te gaan samenwerken om met ingang van 1 februari gezamenlijk de diensten op Bulgarije te optimaliseren.

“Wij waren al een tijdje op zoek naar een goede partner in Bulgarije” aldus Peter Vinke, directeur van Neele-Vat Logistics. Het is onze wens het volume op Bulgarije te vergroten en met het vinden van deze partner zijn we in staat de stromen te verdikken en de markt een kwaliteits- en kostenvoordeel aan te beiden. We zullen 3 keer per week vertrekken naar Sofia, Plovdiv en Burgas. Onze Bulgaarse partner beschikt over een prima netwerk voor de wat kleinere zendingen en wordt aangestuurd door jong en modern management.

Neele-Vat Logistics

Neele-Vat Logistics is één van de grotere, onafhankelijke logistieke dienstverleners in Rotterdam. Het familiebedrijf – opgericht in 1966 – heeft acht vestigingen, 230 medewerkers en een omzet van circa € 145 miljoen per jaar. Neele-Vat Logistics beschikt over distributiecentra in Rotterdam Hoogvliet, Rotterdam Botlek, Coevorden en Zeebrugge; allen strategisch gelegen nabij de containerterminals. Daarnaast is Neele-Vat Logistics gevestigd op luchthaven Schiphol, in Oradea (Roemenië) in Moskou en in Praag . Naast Europees wegtransport verzorgt Neele-Vat Logistics ook fysieke distributie, op- en overslag, douaneformaliteiten, expeditie en zeevracht.

Meer informatie vindt u op de pagina Transport Bulgarije.