Ruud Vat ontvangt Boeganker Havenbedrijf Rotterdam

Ruud Vat, oprichter en oud-directeur van Neele-Vat Logistics, is onderscheiden met het Boeganker van het Havenbedrijf Rotterdam.

Ronald Paul, chief operating officer van Havenbedrijf Rotterdam, prees Ruud Vat onder andere voor zijn ondernemerschap en de rol die hij al jarenlang als ambassadeur en als boegbeeld voor de Rotterdamse haven vervult.

Pijler

‘VAT Logistics was het eerste bedrijf dat op het Distripark Eemhaven neerstreek’, aldus Paul. ‘Inmiddels is Neele-Vat uitgegroeid tot een pijler onder het haven- en industriële complex van Rotterdam-Rijnmond als het gaat om distributie en warehousing.’ Paul prees de huidige voorzitter van de Raad van Commissarissen van Neele-Vat ook voor zijn maatschappelijke betrokkenheid en grote inzet voor de sector in diverse gremia als TLN, Topteam Logistiek, Deltalinqs en Nederland Distributieland.

Afscheid

Het Boeganker, een plaquette van de kunstenaar Eric Claus, werd uitgereikt tijdens het FENEX-diner, waarbij Ruud Vat afscheid nam als bestuurslid van die organisatie. Sinds de instelling van de onderscheiding in 2006 is Ruud Vat de 36e persoon die de eer van het Boeganker namens het Havenbedrijf Rotterdam ten deel valt.

bron: tln.nl