Strategische samenwerking tussen Neele-Vat Logistics en DiLX

Meerjarige strategische samenwerking tussen Neele-Vat Logistics en DiLX

Neele-Vat Logistics heeft gekozen voor DiLX om het wereldwijde supply chain-ecosysteem opnieuw te definiëren. Als technologie-innovatiepartner van Neele-Vat Logistics zal DiLX zijn ORBIT SaaS-oplossingen implementeren en digitale engineeringdiensten leveren om het supply chain-ecosysteem te transformeren.

Neele-Vat Logistics is een snelgroeiend klantgericht bedrijf en biedt end-to-end controle over logistieke activiteiten op het gebied van expeditie, distributie, zee- en luchtvracht, opslag en douaneformaliteiten.

Neele-Vat stelt een nieuwe maatstaf voor klanttevredenheid in de logistieke sector door technologische innovatie en verbeterde supply chain-oplossingen toe te passen.

DiLX ORBIT SaaS-oplossingen bieden real-time gegevensuitwisseling, brede connectiviteit, gebruiksvriendelijke -rol- en workflow- gebaseerde portaaltechnologie, automatisering van routinematige operaties en optimalisatie op basis van data gestuurde inzichten en kunstmatige intelligentie. Door deze oplossing te implementeren biedt Neele-Vat hun klanten volledige digitale controle en superieure zichtbaarheid.

Harry Luijk, CCO bij DiLX, zei: “Dit is een tijdperk van continu evoluerende toeleveringsketens, steeds veranderende traditionele rollen van intermodale transporteurs, toenemende druk op compliance en zichtbaarheid van de toeleveringsketen. We zien een enorme marktkans voor Augmented Supply Chains in alle sectoren en regio’s. De implementatie van DiLX ORBIT SaaS Solutions zal de transparantie van het supply chain-ecosysteem vergroten. En het draagt ​​bij aan de gewenste ketensamenwerking. ”

Cuno Vat, eigenaar en CEO van Neele-Vat, zei: “Met hun wereldwijde aanwezigheid, uitmuntende technologie en behendigheid lijkt DiLX de perfecte technologiepartner te zijn voor de volgende fase van onze digitale transformatie. Hun expertise biedt ons een enorme kans om innoveren en goed ontwikkelde technologische oplossingen bouwen voor onze vooruitstrevende activiteiten. DiLX’s oplossingen moedigen samenwerking en vertrouwen aan en creëren tegelijkertijd een meeslepende gebruikerservaring. We zijn verheugd om met DiLX aan deze transformationele reis te beginnen. “