Monopoly Rotterdam voor Sophia Kinderziekenhuis

Sophia Kinderziekenhuis

Monopoly Rotterdam Sophia Kinderziekenhuis

Wij als Neele-Vat Logistics zijn trots u mede te delen dat wij hebben deelgenomen aan de totstandkoming van het bordspel Monopoly Rotterdam.

Een deel van de opbrengst van Monopoly Rotterdam zal ten goede komen aan het Erasmus MC/Sophia Kinderziekenhuis. Het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam is het oudste en grootste kinderziekenhuis van Nederland. Het richt zich op zorg, onderwijs en onderzoek rondom ziekte en gezondheid van kinderen in de leeftijd van 0 tot 18 jaar. Een team van ruim 1600 gepassioneerde, betrokken en bevlogen medewerkers leveren dag en nacht topzorg aan kinderen en hun ouders. Hoge kwaliteit en veiligheid van zorgverlening staat daarbij altijd centraal.

Kinderen horen niet ziek te zijn, maar helaas is de werkelijkheid anders. In het Sophia vindt veel onderzoek plaats naar nieuwe medicijnen en behandelingen voor bepaalde ziektes. Identity Games wil hier graag aan bijdragen en zal daarom een deel van de opbrengst schenken aan de Vrienden van het Sophia die deze onderzoeken mede financieren.

Uitreiking

Donderdag 26 november was de uitreiking van de cheque. In totaal wordt er € 12.500,00 overgemaakt aan het Sophia Kinderziekenhuis.