Joost Mooijweer, Augustus 2018 

Zomer 2018, het is heet in Nederland. Allerlei records, goed en slecht, worden tegenwoordig verbroken. Mijn collega’s, mijn tuin, zelfs mijn normaal zo erg stabiele vrouw, alles wordt erdoor beïnvloed. Maar geen van hen klaagt, ze passen zich aan de nieuwe situatie aan. En ze bloeien! Voor mij is dat waar het bij veelzijdigheid om draait. Je zult je moeten aanpassen, je zou kunnen improviseren, maar je zult overwinnen.

De EPCA annual meeting vindt dit jaar plaats in Wenen. Naast het thuisfront van de OPEC is Wenen ook de zetel van de Commissie voor internationaal handelsrecht van de Verenigde Naties.
De angst voor handelsoorlogen dicteren op dit moment de gedachte naar de toekomst. Wat is de impact hiervan op uw bedrijf? Rotterdam biedt een veilige haven in de turbulente wereld van de moderne logistiek. Actieve serviceproviders in een state-of-the-art-haven. Uw goederen dicht bij uw markt, in een netwerk van multimodale transportoplossingen.

Neele-Vat Logistics kan uw Rotterdamse reisbureau zijn, met mij als uw persoonlijke reisleider. Al generaties lang werken we in Rotterdam. Ik wil graag met u het potentieel van Europa’s grootste haven bespreken. De mogelijkheden voor gevaarlijke goederen opslag en geconditioneerde opslag. Ompakken, mengen, labelen: alles dichtbij uw klant. Of vanuit Rotterdam exporteren naar de rest van de wereld!

Wenen staat bekend om zijn koffie. Laten we er een kopje koffie drinken en virtueel rondtoeren door alle mogelijkheden die Rotterdam je kan bieden.

Met warme groet,

Joost Mooijweer