Electrolux

Zekerheid van expertise

KLANT Electrolux Professional

VERTREK AANKOMST

“Kwaliteit in handling is de belangrijkste reden om voor Neele-VAT Logistics te kiezen”

Elextrolux Professional is een van de wereldleiders op het gebied van huishoudapparaten en apparaten voor persoonlijk gebruik en levert elk jaar meer dan 40 miljoen producten aan klanten in 150 landen. Electrolux maakt het leven mooier met innovatieve apparaten, zoals koelkasten, wasautomaten, afwasautomaten en keukeninbouwapparatuur. VAT Logistics verzorgt het vervoer en de opslag van apparaten voor professionele keukens.

Twee keer per week worden goederen over de weg door Neele-VAT Logistics afgehaald uit Zweden en Italië. De goederen worden in het Neele-VAT warehouse in Amsterdam gelost. Dichtbij de klant die is gevestigd in Diemen zodat deze snel en makkelijk haar goederen kan controleren.
Doordat de goederen van RVS zijn gemaakt zijn ze zeer schadegevoelig, bij elke beweging is er kans op schade. Kwaliteit in handling is de belangrijkste reden om voor Neele-VAT Logistics te kiezen.

Van de goederen die binnenkomen in Amsterdam wordt 70% binnen de Benelux uitgeleverd, de overige 30% wordt in opslag genomen. De binnengekomen goederen worden gecontroleerd op aantal, artikelnummer en schade en worden daarna vrijgegeven voor het plaatsen van uitgaande orders.

Wanneer een order bij Neele-VAT Logistics wordt ontvangen, wordt deze direct klaargezet en dezelfde dag nog geladen. Een dag later worden de goederen geleverd in Nederland en België. De zendingen moeten op tijd geleverd worden, zeker omdat er vaak geleverd wordt bij nieuwbouwprojecten en een team monteurs op de goederen staat te wachten.

De goederen worden door Neele-VAT Logistics tot in huis geleverd waarbij ook zorg wordt gedragen voor de afvoer van verpakkingsmateriaal en pallets.
De installatie van wasmachines voor professioneel gebruik vraagt extra aandacht omdat deze wasmachines regelmatig niet door deuren passen. Hier wordt in deze gevallen gebruik gemaakt van kranen en glaszetters zodat de wasmachines ook door een winkelruit in de winkel geleverd kunnen worden.

Terug naar overzicht