Neele-Vat Logistics simply moving Segway

Neele-Vat will take care of the ED for Segway

Vol trots delen we u mede dat Segway Europa voor Neele-Vat Logistics heeft gekozen als haar Europese logistieke partner.

De producent van personal transporters, patrollers en de unieke one wheel experience heeft grote ambities voor Europa en Neele-Vat Logistics is trots en blij om de uitrol te mogen uitvoeren. De acquisitie van Segway door Ninebot lijkt een volgende fase voor het bedrijf in te luiden. De distributeurs van Segway waar we al mee gesproken hebben zien grote kansen in hun diverse markten. De ambitie van Segway Ninebot om world leader te blijven in green urban mobility zal de komende periode waargemaakt worden. De mogelijkheden en de markt liggen er, zoveel moge duidelijk zijn. Neele-Vat draagt hier met veel plezier aan bij.

Segway Ninebot biedt een fraai palet aan electrische vervoermiddelen. Van de bekende Segway patrollers tot de wonderbaarlijke Ninebot miniPro. Ze bieden de moderne stadsbewoner iets om naar je werk te gaan, om je tijdens je werk te vervoeren en om na je werk plezier te maken. Ga zeker eens naar de website van de nederlandse distributeur. (www.segwaynederland.nl)

We zijn geselecteerd omdat we goed en efficiënt de Europese distributie kunnen oppakken, maar ook vanwege onze hoogwaardige warehouses voor batterijen. Batterijen en de bijbehorende regelgeving zijn een ware jungle. Maar met onze state of the art warehouses en goed opgeleide ADR adviseurs biedt Neele-Vat aan Segway de mogelijkheid om snel en doeltreffend te schakelen.

Simply Moving, dat is wat ons verbindt!