Expediteur Wegtransport

Locatie Hoogvliet Rotterdam

Startdatum per direct
Fulltime 40 uur per week
MBO-4
5 tot 10 jaar werkervaring

Ons zusterbedrijf is opgericht in 2003 in een kleine loods in de Waalhaven en is sindsdien uitgegroeid tot een logistiek dienstverlener van formaat in de Rotterdamse haven met het hoofdkantoor gevestigd in Hoogvliet. Wij zijn opzoek naar ervaren een expediteur welke ons snel groeiende team kan versterken.

De afdeling
Je komt te werken op een afdeling welke altijd in beweging is. Je hebt dagelijks contact met collega’s binnen en buiten kantoor, boekt vervoer en staat dagelijks in contact met klanten. Kortom een functie waar een expediteur zich als een vis in het water voelt. 

De werkzaamheden
In deze functie bestaan je werkzaamheden uit het aannemen, coördineren en organiseren van transporten. Je koopt transporten scherp in en zoekt de juiste combinaties om meerdere zendingen zo optimaal mogelijk te groeperen en deze correct en tijdig te laden en lossen. Je houdt je bezig met het opmaken van transportdocumenten en het voorbereiden van import- en exportdocumenten. Je draagt zorg voor het voorbereiden, uitwerken en versturen van offertes. Je begeleidt de transporten van A-Z en draagt bij aan de algemene expeditie administratieve ondersteuning.

Jouw profiel
Voor deze functie beschik jij over sterke communicatieve vaardigheden en stressbestendigheid. Daarnaast vragen we:
– Een MBO niveau 4 diploma richting logistiek;
– Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift;
– Een klantvriendelijke en kwaliteitsgerichte instelling;
– Uitstekende planning en organisatie-skills;
– Een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Ons aanbod
Bij ons zusterbedrijf bieden wij je een uitdagende baan in een zeer professioneel, ambitieus en dynamisch familiebedrijf. Vanzelfsprekend ontvang je in ruil voor je werkzaamheden, inzet en resultaten een prima en concurrerend salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Procedure
Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is onderdeel van de selectie procedure.

Solliciteren?
Geïnteresseerd om jouw carriére bij ons te starten? Stuur dan je motivatiebrief + CV per e-mail aan sollicitaties@neelevat.com.

Voor meer informatie neem contact op met HR via sollicitaties@neelevat.com.

 

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.